Medarbetare

Hos oss på WeMind Privat arbetar sjuksköterska, legitimerade psykologer och specialistläkare i psykiatri med gedigen erfarenhet av att bedöma och behandla olika former av psykisk ohälsa. Våra medarbetare arbetar utifrån evidensprövade metoder och är måna om att alltid ge dig ett gott bemötande.

Legitimerade psykologer

Lisa Wahlström Amnéus

Lisa är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Lisa är vidareutbildad i IBCT, en evidensbaserad parterapibehandling. Hon har ett särskilt intresse för att arbeta med gravida och nyblivna föräldrar. Lisa är även legitimerad psykoterapeut och specialist i psykologisk behandling.

lisa wahlström amnéus legitimerad psykolog i stockholm vasastan kungsholmen wemind

Shem Sarban

Shem är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Shem är särskilt intresserad av att arbeta med KBT anpassat till personer som har neuropsykiatrisk problematik och utreder såväl vuxna som ungdomar.

Shem Sarban Legitimerad Psykolog WeMind Vasastan Kungsholmen

Jessica Edlund

Jessica är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Jessica är utbildad inom Unified Protocol (UP) och är kunnig inom Dialektisk beteendeterapi (DBT) samt Compassion Focused Therapy (CFT).

Jessica Edlund Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Tara Ebrahimi

Tara är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Tara är med i mottagningens neuropsykiatriska team. Tara har tidigare arbetat inom primärvård med bland annat stress- och utmattningsproblematik.

Tara Ebrahimi Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Lina Viper

Lina är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Lina har ett särskilt intresse för att arbeta med oro och tvång.

lina viper psykolog wemind stockholm

Ali Mahmoudi

Ali är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Ali är med i mottagningens neuropsykiatriska team och utreder såväl ungdomar som vuxna.

Ali legitimerad psykolog WeMind psykiatri Kungsholmen

Victor Segell

Victor är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Victor har tidigare arbetat med HR och organisationsfrågor.

Victor Segell legitimerad psykolog i stockholm wemind vasastan kungsholmen

Julia Widoff

Julia är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Julia är även utbildad inom dialektisk beteendeterapi (DBT) och har tidigare arbetat med patienter med emotionellt instabilt personlighetssyndrom. Julia brinner för att erbjuda gedigna behandlingar som faktiskt gör skillnad.

Julia Widoff Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Ebba Taylor

Ebba är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. För Ebba är det viktigt att vara icke-dömande, tydlig och att hjälpa patienter att utmana sig själva. Ebba är en del av mottagningens parteam.

Ebba Taylor Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Linn Eriksson Westerström

Linn är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Linn är med i mottagningens neuropsykiatriska teamLinn har även kunskap i metoden Mindfulnessbased Cognitive Therapy (MBCT).

Linn Eriksson Westerström Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Tove Hultstrand

Tove är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Tove är teamledare för mottagningens neuropsykiatriska team.

Tove Hultstrand Westerström Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Mikael Holmberg

Mikael är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Mikael är även kunnig inom metoderna Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och Metakognitiv terapi (MCT). Mikael har haft handledande uppdrag och utbildat i samtalsfärdigheter.

Mikael Holmberg Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Amanda Westerberg

Amanda är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Amanda arbetar gärna med ätstörningar och psykiska besvär kopplade till graviditet och förlossningsrädsla.

Amanda Westerberg Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Ida Lindén

Ida är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Ida är med i mottagningens neuropsykiatriska team. Ida är särskild intresserad av jämställdhetsfrågor och att arbeta med personer som varit i destruktiva relationer. 

Ida Lindén legitimerad psykolog i stockholm wemind vasastan kungsholmen

Bendik Hjelm Waaler

Bendik är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Bendik är även utbildad i Dialektisk beteendeterapi (DBT). 

Bendik Hjelm Waaler Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Elin Robertsson

Elin är specialiserad inom kognitiv beteendeterapi och har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika former av ångest och nedstämdhet. Elin är med i mottagningens neuropsykiatriska teamHon har tidigare arbetat inom primärvård, öppenvårdspsykiatri och med psykossjukdom.

Elin Robertsson Legitimerad Psykolog WeMind Kungsholmen Vasastan

Specialistläkare i psykiatri

Josef Isung

Josef är specialistläkare i psykiatri och har lång erfarenhet av att bedöma och behandla tillstånd av ångest och depression. Josef har tidigare i många år arbetat på subspecialiserade mottagningar för patienter med tvångssyndrom och relaterade tillstånd.

josef isung legitimerad läkare i stockholm vasastan kungsholmen wemind

Anna Norberg

Anna är specialistläkare i psykiatri och har lång erfarenhet av att bedöma och behandla tillstånd av ångest och depression.

Anna Norberg Legitimerad Läkare Psykiatriker WeMind Kungsholmen Vasastan

Jonas Isaksson

Jonas är specialistläkare i psykiatri och har lång erfarenhet av att bedöma och behandla tillstånd av ångest och depression. Jonas har tidigare arbetat med psykospatienter inom öppenvården.

Jonas Isaksson Legitimerad Läkare Psykiatriker WeMind Kungsholmen Vasastan

Boka tid

Vill du boka en tid eller har
du några frågor?