Om WeMind

WeMinds vision är att förändra den psykiatriska vården. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad.

WeMind grundades av Urban Pettersson Bargo 2007 efter att han själv, som anhörig, känt frustration över hur psykiatrin fungerat. Idag äger och driver han bolaget tillsammans med andra dedikerade eldsjälar.

Vår vision och vårt syfte är att förändra och förbättra den psykiatriska vården. Att på riktigt få göra skillnad genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård – och att så många som möjligt ska få ta del av den.

Vi ser det som viktigt att vara transparenta med hur vi bedömer ett tillstånd och vilken behandling som vi rekommenderar. Vi strävar också efter ett jämlikt och förtroendefullt samarbete mellan dig som klient och psykologen som behandlar dig.

WeMind består idag av 17 mottagningar runt om i landet, från Lund upp till Tierp, med ca 340 medarbetare. Vi är en koncern med verksamheter inom öppenvårdspsykiatri, HVB samt digital psykiatri i samarbete med mindoktor.se.